петък, 8 април 2016 г.

Йорданка Фандъкова на шопинг във Велико Търново

Столичният кмет разпуска от напрегнатото софийско ежедневие с шопинг в търновския мол. Йорданка Фандъкова беше засечена от репортер на „Reg news” докато избираше спортни обувки в един от популярните, но евтини магазини.

След като излезе с две чанти, Фандъкова се отправи към клона на известна верига за дрехи и без да бърза разгледа предлаганите стоки, които също бяха на достъпни цени. Най-популярната столичанка се движеше в мола сама и без никаква охрана, докато политици от нейния ранг отдавна са се оградили с двуметрови горили.

Преди да посети мола в старата столица Йорданка Фандъкова се срещна със студенти от Великотърновския университет, за да изнесе лекция на тема „Кметската институция- права, задължения и отговорности”. Тя беше поканена от областния управител проф. Пенчо Пенчев с когото посетиха и кабинета на кмета Даниел Панов. Те обсъдиха проблеми на общините по отношение на законодатеството. Въпреки това Фандъкова явно е предпочела да се разходи сама в магазините, за да се отърси от проблемите на работното място и да разгледа стоките в старата столица.

Йорданка Фандъкова продължава да бъде политикът с един от най-високите лични рейтинги сред обществото. Тя се ползва с доверието на голяма част от жителите на столицата, а и в цялата държава. Не случайно за пореден път спечели битката за София още на първи тур.

Няма коментари:

Публикуване на коментар